17/01/2018

Vacature: Sales medewerker

Ben jij communicatief vaardig, klantgericht, resultaat gedreven en op zoek naar een hecht team bij een snelgroeiend, innoverend bedrijf waar je een bijdrage kan leveren aan het veiliger maken van de maatschappij?

Word de nieuwe Sales medewerker bij Online Betaalplatform!


Wie zijn wij?
Online Betaalplatform is in 2012 opgericht en gevestigd in Delft. Wij zijn een ‘klein’ bedrijf bestaande uit een groep hechte collega’s. In de afgelopen 5 jaar heeft Online Betaalplatform bewezen een grote speler te zijn in de online betaalwereld. Naast grote klanten als de ANWB, PayPal, universiteiten en Mempay kunnen wij ook Marktplaats tot ons klantenbestand rekenen. Sterker nog we weten bijna zeker dat jij ook al eens met Online Betaalplatform te maken hebt gehad!

Online Betaalplatform maakt betaalprocessen op platformen mogelijk; niet alleen van business tot business (B2B), maar ook business tot consument (B2C) en als eerste en vooralsnog ook enige in Nederland van consument tot consument (C2C)! Online Betaalplatform streeft ernaar om de wereld van het online betalen makkelijker en veiliger te maken op een plek waar wij in geloven: platformen.


Wie zoeken wij?
Wij zoeken een sales medewerker met een HBO+ werk- en denkniveau voor 32-40 uur per week. Als salesmedewerker zul je bestaande klanten onderhouden en nieuwe klanten begeleiden met het opzetten van betaalprocessen. Dit doe je vanuit ons kantoor in Delft maar je zal vooral op locatie actief zijn want wij verwachten dat je nieuwe klanten zal werven en actief op de markt van de online betaalwereld zal acteren. Enige kennis dan wel affiniteit met de online betaalwereld en webshops is dan ook een voorwaarde evenals het zijn van klantvriendelijk en communicatief vaardig. Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift is het vanwege ons internationale karakter ook een pre als je de Engelse taal beheerst.

Als salesmedewerker bij Online Betaalplatform is het noodzakelijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan, creatief bent, kansen ziet en grijpt, enthousiasme uitstraalt maar ook vertaalslagen kan maken van klant naar developer en andersom. Aantoonbare werkervaring van minimaal 2 jaar is een harde eis.  

Omdat we een hecht bedrijf zijn verwachten wij dat je waar nodig collega’s helpt en ondersteunt en een echte teamplayer bent.


Wat bieden wij?
Als je bij Online Betaalplatform komt werken dan garanderen wij dat je terecht komt in een heel gezellig en hecht team waarin we niet schromen elkaar te bekritiseren maar ook zeker niet schromen elkaar te becomplimenteren. Successen worden gevierd en van fouten wordt geleerd. Je mag mee gaan werken aan een dienst en product die veilige online betalingen faciliteert tussen consumenten en bedrijven op grote en internationale platformen. Omdat het een innovatief bedrijf is zijn we zeker ook benieuwd naar jouw ideeën en creatieve toepassingen. Als je de ambitie hebt om te groeien dan kan dat bij ons.

Naast een marktconform salaris bieden wij je direct een vast contract aan (met 2 maanden proeftijd), winstuitkering, dagelijkse lunch (ook de tijd van de lunch nemen wij voor onze rekening), gezellige borrels, leuke uitjes, flexibele werktijden, opties tot thuiswerken en natuurlijk een leaseauto!


Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden en denk je dat de functie van sales medewerker je op je lijf is geschreven? Dan willen wij je graag beter leren kennen! Stuur je motivatie en cv naar Danielle Ruijs via danielle@onlinebetaalplatform.nl

Ben je toch opzoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze andere vacatures op www.onlinebetaalplatform.nl

Acquisitie, in welke vorm dan ook, wordt niet op prijs gesteld.