Betalingen tussen consumenten

Online Betaalplatform maakt het eenvoudig om het betaalproces
tussen consumenten naadloos te faciliteren op een platform.

 

Integreer het proces van acceptatie tot uitbetaling

"Marktplaats is een plek met miljoenen gebruikers. Online Betaalplatform maakt het gemakkelijk om elkaar via iDEAL te betalen en hiermee het vertrouwen en succes te vergroten."

Maurice Bartens - Head Business Development

   

Platform focus

Wij geloven in de glansrijke toekomst van platformen en de deeleconomie. We begrijpen de uitdagingen waar platformen mee worstelen zodra betalingen een onderdeel worden van het proces. Onze technologie├źn en processen zijn ontwikkeld om platformen hierbij volledig te ontzorgen.

iDEAL C2C

Het faciliteren van iDEAL betalingen tussen consumenten mag alleen mits men aan de strikte voorwaarden van iDEAL C2C voldoet.

Pionier in C2C

Online Betaalplatform was de eerste betaaldienstverlener die de C2C accreditatie toegewezen heeft gekregen van betaalvereniging Currence.

Met onze oplossing hoef je als platform geen vergunning van De Nederlandsche Bank te bemachtigen en ben je voorbereid op de toekomst.

Betrouwbare verkopers

Onze technologie wordt ingezet door de grootste platformen in Nederland en Europa. Wij beseffen dat het bestrijden van fraude op handelsplatformen een hardnekkige uitdaging is. We bieden praktische onboarding verificaties en zetten big-data in om fraudeurs cross-platform te weren.

Verificatie niveaus

Om zekerheid te bieden over de persoon, het mobiele nummer, de bankrekening en het adres bieden we meerdere verificatie niveaus aan. Deze verificaties zijn gelaagd inzetbaar en de integratie kan seamless binnen bestaande processen middels de API of via onze white-label onboarding omgeving.

Cross-platform fraude detectie

Zodra een fraudeur wordt geïdentificeerd zal deze op geen van de andere handelsplatformen, gebruikmakend van onze technologie, aan de slag kunnen.

Split payments

Door de betaling op het platform te laten plaatsvinden wordt het mogelijk om kosten direct in rekening te brengen.

Online Betaalplatform biedt hiervoor de optie 'Split Payments'. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om van iedere transactie die plaatsvindt op uw platform een bedrag in te houden.

De 'Split Payment' kan een vast bedrag of percentage van de transactie zijn en kan per verkoper op het platform verschillen.

Vasthouden gelden

Onze escrow services bieden platforms de mogelijkheid aan om de uitbetalingen tegen te houden tot er aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Grip op het proces

Dit zorgt voor een betere grip op het proces, voor zowel koper als verkoper, waardoor de risico's op fraude worden beperkt. De escrow biedt volledige vrijheid in de wijze waarop het platform deze wil inzetten.

In het geval er aan de voorwaarden wordt voldaan worden de gelden overgeboekt naar de verkoper. In andere gevallen kunnen de gelden deels of volledig worden teruggestort naar de koper.

Partner worden?

Ook enthousiast geworden over het Online Betaalplatform?
Laat uw gegevens achter en ons team neemt contact op of bel +31 (0)15 889 88 88.
 

Meld je aan