Abonnementen

Accepteren van terugkerende betalingen voor verkopers middels automatische incasso, creditcard of PayPal

De toegevoegde waarde van Online Betaalplatform

"Het aansluiten en accepteren van terugkerende betalingen middels automatische incasso en andere betaalmethoden op ons platform is nu een gemakkelijk proces."

Pepijn Meddens - Directeur

Terugkerende betalingen

Het brede scala aan mogelijkheden maakt het faciliteren van terugkerende betalingen door middel van automatische incasso, creditcard of PayPal een ogenschijnlijk ingewikkeld proces.

Met de technische laag van Online Betaalplatform en de ervaring van onze betaalspecialisten zorgen wij ervoor dat terugkerende betalingen weer gemakkelijk worden.

De verschillen tussen B2C en B2B afhandeling, de inzet van diverse machtigingsmethodes en de acceptatie van creditcard en PayPal voor verschillende afnemers zijn voor ons gesneden koek.

Mandaat beheer

Het beheren en levend houden van mandaten is een uitdaging. Ook de nieuwe digitale mandaten van digitaal incassomachtigen moeten opgeslagen en beheerd worden.

Online Betaalplatform verzorgt dit en ondersteunt de processen om incasso machtigingen op de whitelist te houden. Mocht de incasso machtiging op de blacklist van de betaler staan dan probeert Online Betaalplatform deze machtiging automatisch opnieuw te activeren, waardoor de incasso machtiging opnieuw op de whitelist komt te staan.

Verifieer het bedrijf

De 'know-your-customer module' van Online Betaalplatform zorgt ervoor dat bedrijven online binnen enkele stappen geverifieerd kunnen worden.

Deze module is inzetbaar als white-label en daarmee vrijwel naadloos te integreren binnen de huidige online omgeving.

Na afronding van het proces zijn online betaalmethodes direct beschikbaar en kunnen deze geactiveerd worden.

Tevens ontvangt het platform geverifieerde data terug van Online Betaalplatform zodra het proces succesvol is afgerond.

Vergaar data

Data is van onschatbare waarde en de data omtrent betalingen op uw platform vormen hierin geen uitzondering.

Online Betaalplatform biedt verschillende tools om data omtrent de betalingen op uw platform inzichtelijk te krijgen. Denk hierbij aan: live dashboards, export functionaliteiten en uitgebreide API mogelijkheden.

Verhoog omzet

Door de betaling via het platform te laten verlopen wordt het mogelijk om kosten direct in rekening te brengen.

Online Betaalplatform biedt hiervoor de optie 'Split Payment'. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om van iedere transactie die plaatsvindt op uw platform een bedrag in te houden.

De 'Split Payment' kan een vast bedrag of percentage van de transactie zijn en kan per verkoper op het platform verschillen.

Profiteer van de voordelen

Binnen de Europese markt is het noodzakelijk om onder toezicht te staan van een lokale toezichthouder, zoals De Nederlandsche Bank om gelden van derden te mogen ontvangen en uit te betalen.

Tevens kost de vereiste technologie om het proces van onboarding tot en met uitbetaling binnen het wettelijke kader te faciliteren veel tijd en onderhoud. Online Betaalplatform stelt andere platformen in staat om te profiteren van de voordelen zonder dat dit veel inspanning vergt van de organisatie.

Partner worden?

Ook enthousiast geworden over het Online Betaalplatform?
Laat uw gegevens achter en ons team neemt contact op of bel +31 (0)15 889 88 88.
 

Meld je aan