Evenementen

Online betaalmethodes faciliteren voor bedrijven bij het organiseren van evenementen en congressen

De toegevoegde waarde van Online Betaalplatform

"Het organiseren van de betaalprocessen op ons evenementen platform was een uitdaging. Online Betaalplatform bespaart ons tijd en verlost onze organisatie van de risico's."

Freek Zindel - Founder

Beheer de risico's

Onze escrow services bieden evenement platforms de mogelijkheid aan om de uitbetalingen tegen te houden tot het evenement heeft plaatsgevonden. Dit zorgt voor een betere grip op het proces waardoor de risico's beperkt kunnen blijven.

Mocht een evenement onverhoopt niet doorgaan dan worden de gelden met betrekking tot dit evenement vastgehouden en is het mogelijk om alle tegoeden terug te boeken naar de rechtmatige eigenaren.

Verifieer het bedrijf

De 'know-your-customer module' van Online Betaalplatform zorgt ervoor dat bedrijven online binnen enkele stappen geverifieerd kunnen worden.

Deze module is inzetbaar als white-label en daarmee vrijwel naadloos te integreren binnen de huidige online omgeving.

Na afronding van het proces zijn online betaalmethodes direct beschikbaar en kunnen deze geactiveerd worden.

Tevens ontvangt het platform geverifieerde data terug van Online Betaalplatform zodra het proces succesvol is afgerond.

Verhoog omzet

Door de betaling via het platform te laten verlopen wordt het mogelijk om kosten direct in rekening te brengen.

Online Betaalplatform biedt hiervoor de optie 'Split Payment'. Hiermee ontstaat de mogelijkheid om van iedere transactie die plaatsvindt op uw platform een bedrag in te houden.

De 'Split Payment' kan een vast bedrag of percentage van de transactie zijn en kan per verkoper op het platform verschillen.

Vergaar data

Data is van onschatbare waarde en de data omtrent betalingen op uw platform vormen hierin geen uitzondering.

Online Betaalplatform biedt verschillende tools om data omtrent de betalingen op uw platform inzichtelijk te krijgen. Denk hierbij aan: live dashboards, export functionaliteiten en uitgebreide API mogelijkheden.

Profiteer van de voordelen

Binnen de Europese markt is het noodzakelijk om onder toezicht te staan van een lokale toezichthouder, zoals De Nederlandsche Bank om gelden van derden te mogen ontvangen en uit te betalen.

Tevens kost de vereiste technologie om het proces van onboarding tot en met uitbetaling binnen het wettelijke kader te faciliteren veel tijd en onderhoud. Online Betaalplatform stelt andere platformen in staat om te profiteren van de voordelen zonder dat dit veel inspanning vergt van de organisatie.

Neem contact op

Ook enthousiast geworden over het Online Betaalplatform?
Laat uw gegevens achter en ons team neemt contact op of bel +31 (0)15 889 88 88.
 

Hoeveel transacties verwacht u per maand te gaan verwerken?