Onderwijs

Faciliteren van online betaalmethodes voor faculteiten en afdelingen binnen een onderwijsinstelling of organisatie

De toegevoegde waarde van Online Betaalplatform

"Wij zijn zeer te spreken over de oplossingen van Online Betaalplatform. We hebben nu weer grip op de online betaalstromen en onze organisatie is ontzorgd."

Ivo Huurdeman - IT Policy Advisor

Centraal beheer

Een onderwijsinstelling kent specifieke uitdagingen op het gebied van online betaalmethodes. Er zijn binnen een onderwijsinstelling meerdere faculteiten en afdelingen die op verschillende manieren behoefte hebben aan de inrichting van inkomende betalingen.

Denk bijvoorbeeld aan het innen van de collegegelden, het opwaarderen van de betaalkaart of het faciliteren van betalingen voor evenementen.

De roep om flexibiliteit maakt het voor instellingen uitdagend om de faculteiten en afdelingen een handzame betaaloplossing te bieden, waarmee zij de vrijheid hebben om online betaalmethodes in te zetten, terwijl het overzicht voor de centrale financiële afhandeling bewaard blijft.

Om dit te bewerkstelligen biedt Online Betaalplatform een unieke partner laag waaronder alle faculteiten en afdelingen een eigen account hebben. Hierdoor blijft het voor de onderwijsinstelling beheersbaar en heeft deze altijd een volledig overzicht.

Meerdere accounts

Alle faculteiten en afdelingen van de onderwijsinstelling krijgen een eigen account bij Online Betaalplatform. Zo blijven de administraties en geldstromen gescheiden.

Het is mogelijk om meerdere gebruikers onder een account aan te maken. Dit kan van pas komen als er meerdere medewerkers verantwoordelijk zijn voor de acceptatie van de online betalingen.

Veelzijdige toolsets

De wijze waarop online betalen ingericht dient te worden verschilt vaak per faculteit of afdeling binnen een onderwijsinstelling. Door de verschillende toolsets van Online Betaalplatform kan er voor vrijwel iedereen een passende oplossing geboden worden.

Denk hierbij aan het creëren van e-mail betaalverzoeken, het plaatsen van betaalknoppen of geavanceerde integraties via onze API.

Financiële software

Het is mogelijk om gespecificeerde informatie toe te voegen aan transacties van ieder onafhankelijk account. Hierdoor krijgt de centrale financiƫle afhandeling inzicht in de geldstromen van alle faculteiten en afdelingen.

Een koppeling met het boekhoudpakket zorgt voor een overzichtelijke geldstroom en juiste reconciliatie.

Profiteer van de voordelen

Binnen de Europese markt is het noodzakelijk om onder toezicht te staan van een lokale toezichthouder, zoals De Nederlandsche Bank om gelden van derden te mogen ontvangen en uit te betalen.

Tevens kost de vereiste technologie om het proces van onboarding tot en met uitbetaling binnen het wettelijke kader te faciliteren veel tijd en onderhoud. Online Betaalplatform stelt andere platformen in staat om te profiteren van de voordelen zonder dat dit veel inspanning vergt van de organisatie.

Partner worden?

Ook enthousiast geworden over het Online Betaalplatform?
Laat uw gegevens achter en ons team neemt contact op of bel +31 (0)15 889 88 88.
 

Meld je aan